Tirsdagshold

Tirsdagsholdet Forår 2020 - Byg din egen kuglebane

Tema for tirsdagsholdet i forårssæsonen 2020 er kuglebane.

Der vil både gennem programmering og i det fysiske, blive mulighed for at bygge en kuglebane. Vær med til at bruge dine egne kreative sider til at bygge en flot kuglebane. Gem dine tomme stykker pap efter toiletruller og køkkenruller er brugt og tag dem med til klubaften. Da mandagsholdet har lignende tema, vil vi også kunne arbejde på at sende en kugle ind til dem og få den retur ved brug af spændende teknologi.

Projektet fra sidste sæson, vil der også være tid til at gøre færdigt, for dem som ønsker det. Du kan ligeledes prøve at programmere mere i Scratch, som vil starte på begynderniveau og med mulighed for senere at få lidt sværere udfordringer, der passer til dine evner i Scratch.

Der spilles kun spil på tirsdagsholdet, som du selv har programmeret og hvis du er 13 år eller ældre vil du få adgang til vores discord server.

Medbring gerne egen PC eller du kan låne en af os (giv lige John besked om dette inden eller til herning@codingpirates.dk).

Der er plads til både begyndere og øvede på dette hold.

Bemærk der er ingen Coding Pirates klubaftner i skoleferierne dvs. uge 7, uge 15, samt uge 16 (pga 2. påskedag om mandagen og vi derfor vælger at holde fri for alle hold den uge også)

Yderligere information fås ved at kontakte John Munk på tlf: 40353935.

Venlig hilsen
Frivillige på tirsdagsholdet på Snejbjerg Skole.

Scroll to Top